کشتی آزاد جام یاشاردوغو| نایب قهرمانی آزادکاران ایران با کسب ۸ مدال

رقابت‌های بین المللی کشتی آزاد جام یاشاردوغو روز‌های ۲ لغایت ۴ تیرماه و در رده‌ی سنی بزرگسالان برگزار شد که تیم منتخب جوانان ایران در این مسابقات با کسب ۴ مدال طلا، ۲ مدال نقره و ۲ مدال برنز بعنوان نایب قهرمانی دست یافت.

 

 

 

 

رقابت های بین المللی کشتی آزاد جام یاشاردوغو روزهای ۲ لغایت ۴ تیرماه و در رده ی سنی بزرگسالان برگزار شد که تیم منتخب جوانان ایران در این مسابقات با کسب ۴ مدال طلا،‌ ۲ مدال نقره و ۲ مدال برنز بعنوان نایب قهرمانی دست یافت.

تیم ایران ابراهیم الهی در وزن ۵۷ کیلوگرم، محمدرضا شاکری در وزن ۶۵ کیلوگرم، مبین عظیمی در وزن ۹۲ کیلوگرم، مصطفی طغانی در وزن ۱۲۵ کیلوگرم به مدال طلا، علی خرمدل در وزن ۶۱ کیلوگرم، علی رضایی در وزن ۷۰ کیلوگرم به مدال نقره، محمد حسین آقایی در وزن ۷۴ کیلوگرم و ابوالفضل بابالو در وزن ۹۷ کیلوگرم به مدال برنز دست یافتند.

در رده بندی تیمی ترکیه با ۲۱۰ امتیاز بعنوان قهرمانی رسید، ایران با ۱۷۸ امتیاز نایب قهرمان شد، تیم آلمان با ۷۳ امتیاز بعنوان سوم رسید و جمهوری آذربایجان با ۷۰ امتیاز چهارم شد.

تیم ایران در وزن ۸۶ کیلوگرم نماینده‌ای نداشت.

در وزن ۹۲ کیلوگرم که با حضور ۴ کشتی گیر و به صورت دوره‌ای برگزار می‌شود، مبین عظیمی با نتیجه ۱۳ بر ۲ حریفی از ترکیه را مغلوب کرد وی در دور دوم با نتیجه ۱۰ بر صفر استوله افتیموف از مقدونیه را از پیش رو برداشت. عظیمی در مبارزه سوم با نتیجه ۱۱ بر صفر مقابل دیگر حریف ترکیه‌ای به برتری دست یافت و صاحب مدال طلا شد.

در وزن ۹۷ کیلوگرم ابوالفضل بابالو پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۵ بر ۲ حریفی از ترکیه را مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۸ بر ۲ مقابل دیگر کشتی گیر ترکیه‌ای شکست خورد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۵ بر ۳ از سد دیگر حریف ترکیه‌ای گذشت و به مدال برنز دست یافت.

در وزن ۱۲۵ کیلوگرم که با حضور ۴ نفر و به صورت دوره‌ای برگزار می‌شود، مصطفی طغانی با نتیجه ۱۳ بر ۲ مقابل حریفی از ترکیه به پیروزی رسید و با توجه به مصدومیت اوکتای گونگور از ترکیه پیروز دومین رقابت خود شد. وی در دیدار سوم با نتیجه ۶ بر ۱ دیگر نماینده کشور ترکیه را شکست داد و به مدال طلا دست یافت.


رده بندی انفرادی:

۵۷ کیلوگرم: ۱- ابراهیم خواری (ایران) ۲- جونیور لیهر (آلمان) ۳- یوسوف دمیر (ترکیه) و نیکلاس اشتشله (آلمان)
۶۱ کیلوگرم: ۱- امره ارومان اوغلو (ترکیه) ۲- علی خرمدل (ایران) ۳- احمت دومان (ترکیه) و اینتیگام، ولی زاده (آذربایجان)
۶۵ کیلوگرم: ۱- محمدرضا شاکری (ایران) ۲- کاویت آجار (ترکیه) ۳- زیرالدین بایراموف (آذربایجان) و رشید بابازاده (آذربایجان)
۷۰ کیلوگرم: ۱- بشیر خانیف (آذربایجان) ۲- علی رضایی (ایران) ۳- حیدر یاووز (ترکیه) و کریستوفر هنکل (آلمان)
۷۴ کیلوگرم: ۱- یاکوپ شیکژدزامالوف (رومانی) ۲- مولود اوزدمیر (ترکیه) ۳- حسینمحمدآقایی (ایران) و رشول شاپیف (مقدونیه)
۷۹ کیلوگرم: ۱- محمد آکدنیز (ترکیه) ۲- عیسی دمیر (ترکیه) ۳- اورکان عباس اف (آذربایجان) و اشرف آشیروف (آذربایجان) ... ۷- فرزاد صفی جهانشاهی (ایران) ۸- سبحان رحمانی (ایران)
۸۶ کیلوگرم: ۱- فاتح اردین (ترکیه) ۲- اسماعیل کوجوکسولاک (ترکیه) ۳- لارس شافله (آلمان) و عثمان گوجن (ترکیه)
۹۲ کیلوگرم: ۱- محمدمبین عظیمی (ایران) ۲- آتیلا آیدین (ترکیه) ۳- یونس امره ایلدیز (ترکیه)
۹۷ کیلوگرم: ۱- ابراهیم جیفتجی (ترکیه) ۲- مصطفی سسیز (ترکیه) ۳- ابوالفضل بابالو (ایران) و سون تیله (آلمان)
۱۲۵ کیلوگرم: ۱- مصطفی طغانی (ایران) ۲- عادل میشیرشی (ترکیه) ۳- فاتح یاشارلی ترکیه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۸ ۰۴ تير ۱۴۰۲
سلام.هیئت عالی تشخیص مصلحت نظام،دولت و مجلس بدانید جان و مال مردم در جاده ها شوخی نیست،سالانه هزاران نفر در جاده ها با خودروهای حلبی داخلی کشته و معلول میشوند.کدوم کشور این خودروهای حلبی های تاریخ گذشته شرکتهای انحصاری داخلی با تکنولوژی 30 سال پیش رو میخرند،ان هم با گرانفروشی دههابرابری،احتکار،کاهش تولید به قصد گرانی و مافیابازی و نفوذ در دولت و مجلس،به زور این حلبی های ناایمن را با گرانفروشی دههابرابری قالب مردم می کنید،باز کنید درب واردات خودروهای کم مصرف با حجم موتور کمتر از 1800cc،هیبریدی،برقی را بدون تعرفه گمرکی برای عموم مردم ایران و به این دلالی شرکتهای انحصاری پایان دهید.
آخرین اخبار